MUZIEK | THEATER | LEZINGEN

Evenementen

THEATERDINER
Zaterdag, 28 oktober 2023

Aanvang: 19.00 uur
Inloop vanaf: 18.30 uur
Diner tijdens de voorstelling

‘Theater Van de Grond’

Lang Leve de Famile

Een unieke ervaring! In het voorjaar was dit theaterdiner een groot succes. Vandaar nog een tweede mogelijkheid te genieten van deze voorstelling en een heerlijk drie gangen diner.

Zijn we gelukkig? Ja. Wij zijn gelukkig. Tenminste dat denk ik. Behoorlijk gelukkig. Toch? Ja, wie weet verdomme precies wanneer hij gelukkig is?

Lang Leve de Familie, een vertaling van Time of my Life van Alan Ayckbourn, laat zien dat we niet gewend zijn stil te staan bij de momenten waarop we gelukkig zijn.  Ayckbourn verbindt tragiek aan humor.

In Lang Leve de Familie beleeft een familie een zeldzaam moment van geluk. Ter ere van moeders verjaardag dineren zij in het favoriete restaurant van de familie, niet wetende dat na vanavond alles zal veranderen.

CONCERT
Zondag, 12 november 2023

Lunch Bij Hamming (optioneel): 13.30 uur
Concert: 16.00 uur
Inloop: 30 min. voor aanvang

Wil je vooraf lunchen Bij Hammingh reserveer dan hieronder ons driegangen Lazy Sunday Lunch & Concert  ticket voor € 67,50 p.p.

‘Pop, Jazz, Funk & Gypsy’

Three Great Guitars

Dit bijzonder virtuoze gitaar trio speelt een combinatie van verschillende muziekstijlen. Pop, Jazz, Funk, Gypsy, India en Afrika komen allemaal samen in dit uniek concept waarbij de gitaarbas zowel de rol van slaggitaar, bas en drums vertolkt. Paulus Schafer is momenteel het grote talent uit de Gypsy Jazz traditie in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg Trio.

Line up:
Jan Kuiper – gitaar
Paulus Schafer – gitaar
Digmon Roovers – gitaarbas

13.30 uur: Optioneel: drie gangen lunch Bij Hammingh
16.00 uur: Middagconcert Three Great Guitars’ Bij De Doorrit
19.00 uur: Avondconcert ‘Three Great Guitars’ Bij De Doorrit